“Ben Her Yerde Varım” Projesinde Öğrencilere Saç Bakımı Yapıldı

Elazığ Mesleki Eğitim Merkezi 11 ve 12. Sınıf Öğrencileri Altınçevre İlkokulu öğrencilerinin saç bakımlarını yaptı.

GÜNDEM 26.04.2024 14:40:00 0
“Ben Her Yerde Varım” Projesinde Öğrencilere Saç Bakımı Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğünce Mesleki ve Teknik Eğitim veren okullarda başlatılan “Ben Her Yerde Varım” Projesi ile öğrencilerin hem meslekî bilgi ve becerilerini kullanması hem de çeşitli sosyal etkinlikler yoluyla toplumsal hayata dokunması hedeflenmekte.

Bu proje kapsamında Elazığ Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı öğretmen ve öğrencileri Akçakiraz beldesi Altınçevre Mahallesinde bulunan Altınçevre İlkokulunda bulunan öğrencilere yönelik saç bakım etkinliği yaptı. Okulda eğitim alan 20 kız, 60 erkek öğrenci bu hizmetten faydalanmış oldu.

Etkinliğe Milli Eğitim Şube Müdür Metin Özgen, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ali Canpolat, Altınçevre İlkokulu Müdürü Hakan Akgül; okul öğretmen ve öğrencileri, Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı öğretmeni Şennur Şabanoğlu, Meslek Öğretmeni Nejdet Karacimşit, Esmihan Tatar, Merve Boyraz Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı 11 ve 12. sınıf öğrencileri katıldı.

Okulda ayrıca saç bakımı tamamlanan öğrencilere yönelik ‘’Meslek Lisesi Öğrencileri Kardeşleri İle Buluşuyor’’ Etkinliği düzenlendi. Bu etkinlikte mesleki eğitim merkezi öğrencileri kardeşlerine ikramlarda bulunarak mesleki eğitimi tanıtmak için söyleşiler ve atölye çalışmaları yaptılar.