Dünya Veteriner Hekimler Günü Programı

Elazığ Veteriner Hekimler Odası tarafından Dünya Veteriner Hekimleri Günü dolayısı ile kahvaltı programı düzenlendi. programda çeşitli kurumlarda veterinerlik yapıp, emekli olan veteriner hekimlere plaket takdimi yapıldı.

GÜNDEM 4.05.2024 14:45:00 0
Dünya Veteriner Hekimler Günü Programı

Dünya Veteriner Hekimleri günü dolayısı ile Elazığ Veteriner Hekimleri Odası tarafından kahvaltı programı düzenlendi.Bir otelde düzenlenen programa Elazığ Veteriner Hekimleri Odası üyeleri, kurum müdürleri ve davetliler katılım gösterdi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cazim Bulut, veteriner hekimlerin insan sağlığı için oldukça önemli olduğunu ve birer sağlık çalışanı olarak sayılması gerektiğini ifade etti.

FÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım. Şahin, Veteriner hekimliği mesleğinin önemine değinerek, fakülte olarak veteriner hekimlerin yanında olduklarını kaydetti.

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Kılıç, Elazığ’da faaliyete geçen Veteriner Yol Denetim İstasyonunun hayvan hastalıklarının yayılmasının önlenmesindeki önemine değindi.

Kürsü konuşmalarının ardından, çeşitli kurumlarda veterinerlik yapıp, emekli olan veteriner hekimlere plaket takdimi yapıldı.