Elazığ'ın Abisi Milletvekili Erol Keleş, Temaslarını Sürdürüyor

Elazığ'ın abisi Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, kamu kurumları ve STK ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretleri sırasında konuşan Milletvekili Keleş, “Elâzığ’ımızı daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.

POLİTİKA 4.05.2024 18:45:00 0
Elazığ

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’daki kamu kurumu ve STK temaslarını sürdürüyor.

Milletvekili Keleş bu kapsamda ilk olarak kamu kurumlarının bölge ve il müdürleriyle istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Şehrin kalkınması ve daha güzel yarınlara ulaşması için yürütülen projeler hakkında geniş ve kapsamlı değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, çalışmalar ve projeler ön plana çıktı.

Milletvekili Keleş, toplantının ardından yaptığı açıklamada, şehrin ihtiyaçlarını doğru tespit ederek, projeleri hızla hayata geçirmenin önemine vurgu yaptı. Elazığ’ın geleceğini şekillendiren projelerin yakından takipçisi olacaklarını belirtti. “Elazığ’ımızı hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız” diyen Keleş, şehirdeki kalkınma ve yatırımların sürdürülebilirliği için kamu kurumları arasındaki işbirliğinin önemini bir kez daha dile getirdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in ikinci durağı Elazığ Muhtarlar Federasyonu oldu.

Elazığ Muhtarlar Federasyonunu ziyaret eden Milletvekili Keleş, Federasyon Başkanı Ahmet Gül ve federasyon üyesi muhtarların yeni dönemini tebrik ederek istişarelerde bulundu.

Elazığ Muhtarlar Federasyonunun ardından Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Dernek Başkanı Murat Gülbasan ve dernek üyesi muhtarlarla bir araya geldi.

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’e teşekkür ederek, mahalle ve köylerde acil çözüm bulunması gereken sorunlara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Muhtarların yeni dönemini tebrik ederek mahalli idarelerde yapılabilecek iş birlikleri ve çalışmaları değerlendirdi.

Daha sonra Elazığ Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Keleş, Dernek Başkanı Necati Karataş ve diğer muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, muhtarların yeni dönemini kutlayarak tüm muhtarlara misafirperverlikleri ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti, çalışmalarında başarılar diledi.

Son olarak Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret Eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Dernek Başkanı Mehmet Kayabaş ve dernek üyeleri ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Kayabaş, Milletvekili Erol Keleş’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek talep ve sorunlarını dosya halinde sundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Emeklilerin kendileri için oldukça önemli olduğunu söyleyerek emeklilerin mevcut şartlarını iyileştirmek adına AK Parti olarak gayretle çalıştıklarını kaydetti.