Elazığ’da Asfalt Yama Robotu İle Yol Bakım Ve Onarım Çalışmaları

Elazığ Belediyesi, Elazığ’da ilk defa kullanılan asfalt yama robotu çalışmalarına başladı.

Başkan Alan: “Yeni ve Daha Yüksek Hedeflere Yoğunlaştık”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 80. Mali Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu oda ve borsa başkanlarla TOBB İkiz Kuleler'de yapıldı.

Doğu'daki yasaklar Elazığ'a da sıçradı: Valilikten Karakoçan'a 4 günlük yasak

Diyarbakır, Van, Şırnak, Hakkari, Batman ve Kars’ta; gösteri yürüyüşü, açık ve kapalı yer toplantıları ile her türlü protesto eylemleri bu eylemler için kente giriş ve çıkışlar 20 Mayıs’a yasaklandı. Elazığ Karakoçan'da eklendi.

Doğu'da 4 gün boyunca kuş uçmayacak

Diyarbakır, Van, Şırnak, Hakkari, Batman, Mardin ve Kars’ta; gösteri yürüyüşü, açık ve kapalı yer toplantıları ile her türlü protesto eylemleri, bu eylemler için kente giriş ve çıkışlar 20 Mayıs’a kadar yasaklandı.

Kobani Davası'nda Selahattin Demirtaş'a 42 yıl, Figen Yüksekdağ'a 30 yıl 3 ay ceza

Kobani Davası’nda Ahmet Türk 10 yıl, Selahattin Demirtaş 42 yıl, Figen Yüksekdağ 30 yıl 3 ay ceza aldı. Cezalar okunurken DEM Parti Meclis Genel Kurulu'nda protesto gerçekleştirdi. Sırrı Süreyya Önder ise beraat etti

Elazığ'da ekmeğe ve ulaşıma bir hafta içinde peş peşe zamlar

Elazığ’da bir hafta içerisinde ulaşım ve ekmeğe zam geldi. 10 TL olan şehir içi yolcu taşıma ücreti 15 TL’ye, 8 TL olan ekmek 10 TL’ye çıkarıldı.

Elazığ Ticaret Borsası Heyeti’nin Ankara'da

Elazığ Ticaret Borsası Heyeti Ankara’da bir dizi temasta bulundu. TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen ETB Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi için destek istedi

“Hayat Bizim İçimizde Biz Hayatın İçindeyiz” Etkinliği

Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Engelliler Haftasında etkinlik düzenledi.

AK Parti yönetimi ve bürokraside köklü değişim mi?

AK Parti’de kongreye yeni bir kadro ile gidecek mi? Bazı genel başkan yardımcıları değişiyor mu?. Bakanlar Kurulunda değişim yaşanacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başdanışmanları azaltılacağı doğru mu?

Engelliler Dernekleri, Federasyon Kurulması İçin İstişarede Bulundu

Elâzığ’da faaliyet gösteren engelliler dernekleri bir araya gelerek federasyon kurulması ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi

Başkan Şerifoğulları ve Taraftarlar Takımı Yalnız Bırakmadı

Aydın’ın Nazilli İlçesinde oynanan Efeler 09 Spor – Elazığspor karşılaşmasında bordo beyazlı taraftarlar ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları takımı yalnız bırakmadılar.

Cübbeli Hoca kaybetti Görmez kazandı

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in “Cübbeli” diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’ye açtığı hakaret davasında karar açıklandı.

Yanılmaz Ailesinin Mutlu Günü

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’ın Kızı Elif Zeynep Yanılmaz hayatını Tarık Doğruer ile birleştirerek dünya evine girdi.

Elazığ'a yağmur değdi, trafik kilitlendi

Elazığ'da haftanın ilk iş günü yağmurun da etkili olmasıyla trafikte yoğunluk arttı. Bazı bölgelerde trafik kilitlenip durma noktasına geldi.

Prof. Dr. Açık'tan, AB'nin Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Yasasına Destek

TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın Komisyonu’nun Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Avrupa Birliği’nin kadına yönelik şiddeti önleme ve şiddetle mücadele etme amacıyla tarihinde ilk kez yaptığı ortak yasa hakkında değerlendirmede bulundu.