AK Parti, Erzurum’da Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yerel Yönetimleriyle Güç Birliği Yaptı

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, bölge sorunlarına çözüm için ortak akıl vurgusu yaptı AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Erzurum’da düzenlediği bölge toplantısına, Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak da katıldı.

POLİTİKA 29.06.2025 16:23:00 0
AK Parti, Erzurum’da Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yerel Yönetimleriyle Güç Birliği Yaptı
Haberi Sesli Oku

ERZURUM (AYIŞIĞI) AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Erzurum’da gerçekleştirdiği bölge toplantısı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki AK kadrolarını buluşturdu. Toplantıya Elazığ Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ile İl Başkanı katılarak, bölgesel sorunlara çözüm arayışlarında önemli adımlar attı.

Irmak, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “İl Başkanımızla birlikte katıldığımız bu kritik toplantıda, Başkan Yardımcılarımız ve Belediye Başkanlarımızla bir araya gelerek bölgenin öncelikli sorunları üzerinde kapsamlı istişareler yaptık. Hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlarımıza daha etkin çözümler sunmak için güç birliği içinde yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Toplantıda, yerel yönetimlerin koordinasyonunun artırılması, ortak projelerin geliştirilmesi ve bölge kalkınmasının hızlandırılması hedeflendi. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, benzer bölge toplantılarını önümüzdeki dönem farklı illerde de sürdürecek.