Elazığ'da Üç Gün Sürecek Karaçalı Su Kesintisi: Temizlik, Bakım ve Onarım Çalışmaları Başlıyor!

Elazığ Belediyesi, Karaçalı suyu terfi hatları ve depolarında gerçekleştireceği temizlik, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle çarşamba, perşembe ve cuma günlerinde su kesintisi olacağını duyurdu. Su cumartesi sabahı verilecek.

GÜNDEM 15.04.2025 13:38:00 0
Elazığ
Haberi Sesli Oku

Elazığ Belediyesi, Karaçalı suyu terfi hatları ve depolarında genel temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yapılacağını açıkladı. Yapılan açıklamada, bu çalışmalar nedeniyle önümüzdeki üç gün boyunca su kesintisi yaşanacağı belirtildi.

Hazarbaba su kabtajından başlayarak, şehrin çeşitli mahallelerinde bulunan çeşmelere kadar uzanan su terfi hattı ve depolarında gerçekleştirilecek olan temizlik işlerinin, su kalitesini artırmayı hedeflediği vurgulandı. Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, çalışmaların çarşamba, perşembe ve cuma günleri süreceğini ve bu süre zarfında Karaçalı çeşmelerine su verilemeyeceğini duyurdu. Kesintinin ardından, çalışmalara yönelik tüm işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte cumartesi sabahı itibariyle suyun tekrar verilmeye başlanacağı ifade edildi.

Bu süreçte halkın sabırlı olmaları ve su ihtiyaçlarını buna göre planlaması rica edildi. Elazığ Belediyesi, sürdürülen çalışmanın, bölgedeki su hizmetlerinin kalitesini artırmayı amaçladığını belirtti.