Emeklilere Pertek’teki termal tesisten indirim imkânı

Tüm Emekliler Derneği ile Pertek’teki termal tesis arasında imzalanan protokolle, Türkiye genelindeki emekliler yüzde 20 indirimli hizmet alabilecek.

GÜNDEM 17.09.2025 17:53:00 0
Emeklilere Pertek’teki termal tesisten indirim imkânı
Haberi Sesli Oku

ELAZIĞ (AYIŞIĞI) – Tüm Emekliler Derneği Elazığ Şubesi ile Pertek’te faaliyet gösteren bir termal tesis arasında indirim protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında, Türkiye’nin farklı illerinden tesise gelen tüm emekliler, verilen hizmetlerden yüzde 20 indirimli yararlanabilecek.

Tüm Emekliler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Kayabaş, anlaşmanın önemine değinerek, “Türkiye’nin her yerinden gelen emekliler, tesiste özellikle sağlık alanında sunulan imkânlardan indirimli şekilde faydalanabilecek.” dedi.

Tesis işletmecisi Mahmut Can Şerefoğlu ise termal suyun iyileştirici etkisine dikkati çekerek tüm emeklileri davet etti ve protokolün hayırlı olmasını diledi.