Keban Der Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şimşek’in annesi Zeliha Şimşek (82), hayatını kaybetti. Merhume Şimşek için Polatlar Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.
Cenazeye Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Şimşek ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Zeliha Şimşek, kılınan cenaze namazının ardından Harput Mezarlığı’nda dualarla defnedildi. Şimşek ailesi, taziyeleri Polatlar Camii Taziye Evi’nde kabul ediyor.
AYIŞIĞI GAZETESİ BAŞSAĞLIĞI MESAJI:
Keban Der Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayhan Şimşek’in muhterem anneleri Zeliha Şimşek’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Merhumeye Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Ayışığı Gazetesi Yönetimi