Prof. Dr. Bilal Çoban’ın annesi Aliye Çoban hayatını kaybetti
Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın annesi Aliye Çoban, 86 yaşında vefat etti. Merhumenin cenaze namazı İmam-ı Azam Camii’nde kılındı, Harput Aile Kabristanı’nda defnedildi.
Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın annesi Aliye Çoban, 86 yaşında hayata veda etti. Merhume Çoban için İkindi namazı sonrası İmam-ı Azam Camii’nde cenaze namazı kılındı.
Cenaze törenine siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Merhume Aliye Çoban, cenaze namazının ardından Harput Aile Kabristanı’nda toprağa verildi.
Aile, taziyeleri İmam-ı Azam Camii taziye evinde kabul ediyor.
Ayışığı Gazetesi olarak merhume Aliye Çoban'a Allah’tan rahmet, başta çok kıymetli Başkan Prof.Dr.Bilal Çoban'a, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
-
1
Elazığ Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İbiş, Elazığ’da Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu
-
2
ETSO Başkanı İdris Alan’dan Bedri Açıkkapı’ya Vefa Ziyareti
-
3
Engellilerden, Elazığ’dan Ankara’ya 14 Maddelik “Acil Çözüm” Çağrısı: “Biz Sadaka Değil, Onurlu Bir Yaşam İstiyoruz”
-
4
MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Acı Günü
-
5
Elazığlı Akademisyen-Yazar Ömer Demirbağ'a Yoğun İlgi
-
6
MÜSİAD Elazığ İş Dünyası, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Buluştu
-
7
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yrd Gök: “Önce Ahlak ve Maneviyat Bugün de En Güçlü Rehberimiz”
-
8
Arslan Ailesinden Esen Arslan’a Son Görev
-
9
Elazığlı İş İnsanı Esen Arslan Hayatını Kaybetti
-
10
Resmi Gazete’de Yayımlandı: Elazığlı Mehmet Cangir İçişleri Bakan Yardımcılığı’na Atandı
-
11
Elazığ’dan Türkiye’ye Mesaj: İşsizlikte Tarihi Düşüş, Deprem Bölgesinde 500 Bin Konut Teslim
-
12
Elazığ’ın Geleceği İçin Ortak İstişare: Saadet Partisi’nden MÜSİAD’a Ziyaret
